Hardware voor bedrijven

Elk bedrijf  heeft wel iets van hardware in huis, of het nu om een vaste pc, laptop, tablet, smartphone, printer, scanner of bijvoorbeeld een NAS gaat. Maar welk toestel heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Welke desktop heeft de capaciteit die u nodig heeft? En welke merken vermijd je misschien beter?

Zoka vertoeft al jaren in de hardwarewereld en weet heel goed welke merken kwalitatief zijn en welke toestellen geschikt voor welk type gebruiker. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij doen voor u het nodige onderzoek. We stellen de geschikte toestellen aan u voor en maken de nodige vergelijkingen qua features en prijzen. Indien gewenst, bestellen wij de hardware voor u en komen we die ter plaatste installeren en configureren .

Welke computer koop ik best?

Wie op zoek is naar een nieuwe computer, heeft het tegenwoordig niet gemakkelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden op de markt dat het onmogelijk is om een duidelijk overzicht te bewaren. Gelukkig is Zoka er om u te helpen met al zijn kennis en ervaring in hardware. Wij hielpen namelijk al tientallen bedrijven om de geschikte desktop of laptop te kiezen.
Alles hangt natuurlijk af van wat u van uw computer verwacht. Wilt u foto’s kunnen bewerken of grafisch werk kunnen uitvoeren op uw desktop of laptop, dan heeft u een toestel met een stevige grafische kaart nodig. Is mailen en tekstbewerking voldoende, dan kan het met een lichter toestel. Het is belangrijk dat u ook rekening houdt met uw toekomstige noden. Misschien hebt u nu nog geen nood aan een computer die video’s kan creëren, maar is dat volgend jaar wel het geval. Zoka helpt u om vooruit te denken en toekomstgericht uw laptop of desktop te kiezen.

Welke hardwaremerken biedt Zoka aan?

Zoka werkt merkonafhankelijk, maar verdeelt voornamelijk HP en Lenovo. Ook Dell en Asus passeren vaak de revue. De meeste van onze netwerkoplossingen zijn van het merk HP, Netgear of Dlink. Voor printers hebben we een lichte voorkeur voor Sharp, Canon, Brother en OKI. De VOIP-telefonie die we aanraden is dan weer voornamelijk van Yealink of Siemens. Leuke extra: bij HP kan Zoka interessante kortingen verkrijgen bij de afname van meerdere stuks.

We vinden het belangrijk om onze persoonlijke voorkeur niet op te dringen en gaan voor u op een objectieve manier op zoek naar de meest geschikte oplossingen, ongeacht het merk. Wij zijn immers niet aan een merk gebonden en kunnen met een gerust hart voorstellen wat u het meeste voordeel zal opleveren. Ook voor toebehoren zoals computertassen, computermuizen of toetsenborden kunt u bij Zoka terecht.

POS-hardware 

Ook voor POS (point of sale) kunt u bij Zoka terecht. Wij zijn gespecialiseerd in kassasoftware en bieden ook kassahardware, weegschalen of bijvoorbeeld interactieve schermen voor winkels aan. Meer informatie over kassasoftware vindt u hier .

Heeft u vragen over hardware of hebt u hulp nodig bij het kiezen van hardware? Bel vrijblijvend naar 0486 54 27 98 of neem via deze weg  contact met ons op. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Ook voor alle vragen over software  kunt u bij ons terecht.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]