Een IT-partner voor al uw ICT-vragen

Problemen met uw internet- of netwerkverbinding? Misschien laat de printer het even afweten of komt een virus de rust verstoren? Voor al uw vragen of problemen met software of hardware kunt u op Bram Vervacke van Zoka rekenen. 

Een jarenlange ervaring in IT 

Bram heeft een jarenlange ervaring als netwerkbeheerder. Hij helpt ondernemers al bijna tien jaar om efficiënter en kostenbesparend te werken. Hoe? Door na te gaan wat de software- en hardwarebehoeftes van zijn klanten zijn en een geschikte oplossing op maat voor te stellen. Bij het advies stopt het echter niet. Zoka komt met plezier alle IT-oplossingen implementeren in het bedrijf en de nodige opleidingen in-house geven, zodat u meteen goed vertrokken bent.

IT-partner voor bedrijven 

Zoka is de gedroomde ICT-partner voor bedrijven: één aanspreekpunt voor al uw IT-gerelateerde vragen of problemen. Ideaal voor bedrijven die geen eigen ICT-afdeling hebben of die er graag de frisse kijk van een externe professional bij hebben.

Een nieuw toestel nodig? Op zoek naar het geschikte softwarepakket of beste antivirusprogramma? Of misschien zoekt u naar een goede VOIP-partner of softwarekantoor voor software op maat? Zoka maakt een analyse van wat u nodig heeft en gaat voor u, indien nodig, op zoek naar externe partners. U hoeft zich nergens iets van aan te trekken, Zoka bundelt alles voor u en geeft professioneel advies. U kunt ook steeds zelf uw eigen externe partners selecteren en alle communicatie en beheer via Zoka laten verlopen.

Ook ’s avonds bereikbaar!

Niets zo vervelend als ’s avonds goed willen doorwerken of wat surfen en plots computerproblemen ondervinden. Zoka is zowel overdag als ’s avonds bereikbaar, van 9 tot 17 uur en van 19 tot 22 uur. Ideaal dus als u de hele dag ongestoord wilt werken! Na sluitingstijd neemt Zoka de nodige computers over om onderhoud en installaties uit te voeren. Geen zorgen, u wordt dus súpersnel en op een tijdstip dat u het beste uitkomt geholpen door Zoka.

Supportabonnement voor bedrijven

Wist u dat u bij Zoka ook een jaarlijks supportabonnement kunt afsluiten? Voor slechts 1 euro per medewerker per dag staat Zoka altijd en heel snel voor u klaar. Meer weten over ons supportabonnement? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

Computerproblemen oplossen ging nog nooit zo snel!

Zoka springt voor u in de bres. Hoe groot of hoe klein het probleem ook is, u kunt zowel overdag tussen 9 en 17 uur als ’s avonds tussen 19 en 22 uur bellen naar 051 67 67 77.

Zowel voor problemen met uw computer, of die van uw werknemers, als uw wifi- en netwerkverbinding of zelfs printers komen wij u zo snel mogelijk helpen. Of we nemen even uw computer vanop een afstand over op het moment zelf of op een afgesproken moment. Hier kunt u de software voor hulp op afstand downloaden, vlak voordat we een sessie starten. Zo kan Zoka vanop een afstand uw computer overnemen en het probleem detecteren en oplossen.

Met Zoka krijgen computers die vastlopen, vervelende virussen of tegensputterende printers geen kans. Voor al uw IT-advies, integratie van nieuwe software of hardware en opleidingen kunt u bij Zoka terecht. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Indien gewenst kunt u hier alvast zelf een afspraakmoment voorstellen.

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]