Kassasoftware kopen of huren

Bent u actief in de retail of horeca? Dan heeft u een kassa in uw winkel of etablissement staan en ook daar is het aanbod op de markt enorm. Toch is Zoka ervan overtuigd dat slechts één van die vele mogelijkheden geschikt is voor u: Cloudpos. De voorbije jaren bouwde ik een enorme expertise in kassasystemen op en Cloudpos blijkt een voltreffer te zijn voor al mijn klanten. Kassasoftware Cloudpos heeft drie formules: basic, standaard, pro.
Met het basic plan is er een enkele kassa die tot vijf gebruikers kan registreren, ideaal voor horecazaken. Het standaard plan is geschikt voor horeca en detailzaken en kan meerdere kassa’s in een lokaal netwerk aan elkaar koppelen. Het aantal gebruikers is in deze formule ongelimiteerd en er zijn mobiele bakjes, handhelds, inbegrepen. Het pro plan is ook geschikt voor horeca en detailzaken én heeft bovenop alle vorige features ook een backoffice, mogelijkheid tot online bestellingen en reservaties, integraties met onder meer Yuki en Exact, en nog veel meer.
U kunt zelf kiezen of u de software koopt of huurt, maar ook hierin kan Zoka advies geven. Dat Zoka de kassasoftware vervolgens ook voor u kan installeren, spreekt voor zich.

Kassasoftware

Kassa met Payconiq-koppeling

Dankzij Payconiq kunnen klanten met hun smartphone betalen in uw winkel of horecazaak. Ook voor webshops is dit een heel handige troef. Het is een vlotte en veilige betalingswijze, zowel voor de klant als voor u. En zoals Payconiq het zelf zegt, zijn er drie grote voordelen:

  • Vlotte betaling met een eenvoudige QR-code
  • Geen vaste kosten
  • 100% zeker van de transactie

U kunt alle betalingen in realtime volgen op uw handelaarsportaal en hoeft dankzij Payconiq geen cash geld meer in de kassa te hebben. Er zijn bovendien geen vaste abonnementskosten verbonden aan het gebruik van Payconiq, er wordt enkel een kleine bijdrage per transactie gevraagd.
Er zijn al heel wat kassasystemen op de markt die de koppeling met Payconiq aanbieden. Geen overbodige luxe als u weet dat klanten het enorm handig vinden dat ze geen bankkaart of cash geld meer hoeven boven te halen. Hun smartphone hebben ze immers bijna altijd in de hand. Gewoon even de QR-code scannen, en klaar!

Facturen maken met kassa

Voor uw boekhouding is het belangrijk dat u met uw kassa ook facturen kunt opmaken. Bij veel kassasystemen behoort dit tot de mogelijkheden en kunt u bijvoorbeeld een factuur creëren van bijvoorbeeld de dagontvangsten, waarbij de kassatickets worden omgezet in een factuur en er ook per betalingswijze een aparte factuur wordt aangemaakt. Er bestaan ook modules die barcodes kunnen verwerken of voor het afdrukken van betalingsbewijzen, enzoverder. Zoka luistert naar wat u nodig hebt voor uw bedrijf en gaat op zoek naar de meest geschikte systemen. Samen kiezen we welke kassasoftware we uiteindelijk in uw bedrijf implementeren. En daar hoeft het niet te stoppen: ook voor de installatie en configuratie van kassasoftware kunt u op Zoka rekenen.

Klantenkaartsysteem aan kassa koppelen

Ook klantenkaartsystemen kunnen aan uw kassasysteem worden gekoppeld. Denk bijvoorbeeld aan Freedelity, de digitale klantenkaart waarmee klanten kunnen sparen voor leuke kortingen en beloningen. Het is natuurlijk handig als dit onmiddellijk aan uw kassasoftware is gekoppeld, wat dan ook het geval is met Cloudpos. Uw klanten worden gekoppeld via hun eID, waardoor uw database altijd up-to-date is, bijvoorbeeld wanneer de klant verhuist. Freedelity stuurt je bovendien herinneringen van verjaardagen, een zoveelste bezoek enzoverder. Ideaal om leuke acties te doen! En het grootste voordeel is dat u altijd zelf eigenaar blijft van de data.
Ook hierin is Zoka voldoende thuis om u te begeleiden, van de zoektocht naar het geschikte systeem als de installatie en support ervan.

Hulp nodig bij het bepalen van de juiste modules van Cloudpos? Zoka luistert naar wat u nodig heeft en gaat voor u op zoek naar de beste oplossing. Wanneer de keuze is gemaakt, komen we bij u langs om alle software te installeren en gebruiksklaar te maken. Ook voor vragen of problemen met het systeem achteraf kunt u op ons rekenen.

Bel vrijblijvend naar 0486 54 27 98 of neem via deze weg contact met ons op. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Ook voor alle vragen over andere software of hardware kunt u bij ons terecht.

Werkt op 3 besturingsystemen

De kassasoftware wordt ondersteunt op Windows, Android & IOS (Ipad) Toestellen

Windows kassa
IOS kassa
android kassa