051 67 67 77 | 0486 54 27 98 info@zoka.be

Mobiele telefonie van Orange voor bedrijven

 

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon of smartphone. Vaste lijnen worden steeds minder gebruikt, zeker bij particulieren, maar ook bedrijven schakelen steeds vaker over naar smartphones of voice-over-IP (VOIP). Een goed en betrouwbaar gsm-abonnement is dan ook essentieel. Bij Zoka kunt u terecht voor alle mobiele telefonie en dierenabonnementen van Orange.

Simkaarten voor bedrijven

Voor bedrijven die meerdere simkaarten nodig hebben, kan Zoka u het meest gunstige tarief bij Orange aanbieden. Bij Zoka krijgt u per extra sim 5% korting op één van de dierenabonnementen (dolfijn, koala, arend…). Bij Zoka krijgt u vanaf twee simkaarten korting, enkel geldig voor alle dierenabonnementen. Met twintig simkaarten voor uw medewerkers kan de korting oplopen tot maar liefst 100% op het duurste abonnement. Wilt u weten wat Zoka voor de mobiele telefonie in uw bedrijf kan doen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ook particulieren kunnen via Zoka een gsm-abonnement bij Orange afsluiten en meegenieten van de partnership tussen Zoka en Orange.

Internet + tv voor bedrijven

Naast mobiele telefonie van Orange kan Zoka voor kleine bedrijven en particulieren ook internet en tv aanbieden voor 1 tot 4 medewerkers met een snelheid van 100 Mbps of 200 Mbps, al dan niet met 4G-backupplan. Neem contact op voor het meest gunstige pakket voor mobiele telefonie, internet en tv van Orange. Bovendien krijgen de mobiele abonnementen dubbel zoveel data zodra het vaste internet is aangesloten.

Goedkoper bellen en surfen

Met Orange belt en surft u goedkoper. Zoka kan als verdeler van Orange unieke kortingen toekennen en de meest voordelige pakketten voor u samenstellen. Laat ons weten wat uw verwachtingen zijn en dan kijken wij wat we voor u kunnen doen.

Laat Zoka uw telefoonfactuur vergelijken

Denkt u dat u te veel betaalt voor uw mobiele telefonie? Of vindt u gewoon dat u te veel moet betalen? Laat Zoka dan even uw telefoonfactuur onder de loep nemen. Wij vergelijken uw huidige abonnement met de abonnementen van Orange en kijken wat goedkoper kan.
Bent u al rechtstreeks klant bij Orange? Misschien kan het gunstiger zijn om via Zoka een abonnement bij Orange te nemen. Geef ons een seintje en dan kijken wij hoe we de prijs van uw telefoonabonnement naar beneden kunnen krijgen. Hetzelfde geldt uiteraard voor internet en tv van Orange.

Waarom Orange?

Wie kiest voor Orange, kiest voor een ruimer aanbod, de beste prijzen en een uitstekende service. Maar dat zeggen ze natuurlijk allemaal. Nee, alle gekheid op een stokje, wij zijn partner van Orange omdat deze provider écht rekening houdt met wat hun klanten nodig hebben. Zowel particulieren als de kleinere bedrijven zijn voor Orange even belangrijk als grotere spelers. Bent u particulier en wilt u ook genieten van de voordelen om mobiele telefonie van Orange te nemen via Zoka? Laat op deze pagina uw gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer weten over mobiele telefonie van Orange? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

    U wilt weten uw telefoon en internetkosten optimaliseren?

    Vul onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.