051 67 67 77 | 0486 54 27 98 info@zoka.be

Mobiele telefonie van Orange voor particulieren

 

Op zoek naar de meest gunstige oplossing voor uw mobiele telefonie, internet en tv? Zoka is partner van Orange en kan u de beste tarieven aanbieden. Laat hieronder uw gegevens na en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor te stellen.

Verdien extra korting!

Zoka kan per extra simkaart 5% korting bieden op één abonnement. Wanneer u dus twintig vrienden overtuigt om klant te worden bij Orange, is uw abonnement helemaal gratis. Praat met vrienden en familie over Orange en verdien er zelf ook iets aan!
Wenst u nog meer te verdienen dan deze korting? Dan kunt u ook Orange verdeler worden. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wat is voor mij het beste tarief bij Orange?

Zoka begeleidt u bij de keuze van het juiste tarief. Vergeet de lange wachtrijen in de telecomwinkels! Ik kom bij u langs op een moment dat voor u goed uitkomt om de mogelijkheden te bespreken.

Goedkoper bellen en surfen

Met Orange belt en surft u goedkoper. Zoka kan als verdeler van Orange unieke kortingen toekennen en de meest voordelige pakketten voor u samenstellen. Laat ons weten wat uw verwachtingen zijn en dan kijken wij wat we voor u kunnen doen.

Laat Zoka uw telefoonfactuur vergelijken

Denkt u dat u te veel betaalt voor uw mobiele telefonie? Of vindt u gewoon dat u te veel moet betalen? Laat Zoka dan even uw telefoonfactuur onder de loep nemen. Wij vergelijken uw huidige abonnement met de abonnementen van Orange en kijken wat goedkoper kan.
Bent u al rechtstreeks klant bij Orange? Misschien kan het gunstiger zijn om via Zoka een abonnement bij Orange te nemen. Geef ons een seintje en dan kijken wij hoe we de prijs van uw telefoonabonnement naar beneden kunnen krijgen. Hetzelfde geldt uiteraard voor internet en tv van Orange.

Waarom Orange?

Wie kiest voor Orange, kiest voor een ruimer aanbod, de beste prijzen en een uitstekende service. Maar dat zeggen ze natuurlijk allemaal. Nee, alle gekheid op een stokje, wij zijn partner van Orange omdat deze provider écht rekening houdt met wat hun klanten nodig hebben. Zowel particulieren als de kleinere bedrijven zijn voor Orange even belangrijk als grotere spelers. Bent u particulier en wilt u ook genieten van de voordelen om mobiele telefonie van Orange te nemen via Zoka? Laat op deze pagina uw gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer weten over mobiele telefonie van Orange? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

    Meer weten over uw mobiele telefonie bij Orange, de tarieven of de extra korting?

    Neem vrijblijvend contact.