051 67 67 77 | 0486 54 27 98 info@zoka.be

IT-onderhoudscontract voor snelle hulp

Bent u ooit al eens documenten verloren, doordat u geen back-up had gemaakt? Of had u problemen met uw netwerk en kon u daardoor aanzienlijke tijd niet verder werken?
Dat zou niet mogen gebeuren. Slaap voortaan op beide oren dankzij een onderhoudscontract bij Zoka.

Wat houdt het IT-onderhoudscontract in?

Het IT-onderhoudscontract is een weerspiegeling van wat ik essentieel vind als uw IT-partner. Wie bij mij een onderhoudscontract neemt, kan rekenen op:
• 10% korting op regiewerk
• 10% korting op trainingen
En dat vanaf € 1 per dag. Elke medewerker met een persoonlijke mailbox wordt in dit contract opgenomen.

Business Essentials van Office 365: overal kunnen werken

Toegang tot Office 365 Business Essentials is inbegrepen in het onderhoudscontract. Daarin zitten enkele interessante cloudtools van Office 365 vervat:
• Een e-mailpostvak van 50 GB en aangepast e-maildomeinadres
• Microsoft Teams om teamwerk te beheren
• De webversies van Outlook, Excel, Word, PowerPoint en OneNote
• 1 TB opslagruimte in OneDrive
• Online vergaderingen en videovergaderingen met maximaal 250 mensen
Zo kunt u altijd en overal werken en hebt u steeds toegang tot de meest recente versie van al uw documenten.

Nooit meer documenten kwijt dankzij back-up

Naast de gewone back-upmogelijkheden van Microsoft biedt Zoka een extra, externe back-up aan als onderdeel van het onderhoudscontract. Waar je bij Microsoft tot tien dagen moet wachten op herstelde documenten, duurt dat bij Zoka maximaal enkele uren. Meer nog, Microsoft kan slechts tot een bepaald moment in het verleden teruggaan, terwijl Zoka veel recentere versies terug kan ophalen dankzij de extra back-up.
Bovendien krijgt u toegang tot een chatbot die getraind zal zijn om uw vragen te beantwoorden én verloren documenten terug te bezorgen. Stel dat u een document bent kwijtgeraakt, dan kunt u de chatbot vragen om het document te herstellen. Let wel, het is altijd de eigenaar of de auteur van het document die het bestand terug kan opvragen en niemand anders. Moet u als zaakvoerder een document van een werknemer terug zien te krijgen, dan kan ofwel de werknemer (en niet de zaakvoerder) het document opvragen in de chatbot, ofwel zal de zaakvoerder hiervoor rechtstreeks contact moeten opnemen met Zoka.

Nooit meer uw antiviruslicentie verlengen

Een onderhoudscontract bij Zoka betekent ook zorgeloos beschermd zijn tegen virussen. Ik installeer een antivirusprogramma op uw computer, maar heb alle licenties in eigen beheer. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over de verlenging van uw licentie, ik zorg ervoor dat uw licentie tijdig vernieuwd wordt.

Drie uur support per jaar en mooie kortingen

Naast alle voorgaande voordelen van het onderhoudscontract van Zoka krijgt u ook nog eens drie uur support per jaar, zowel ter plaatse, via hulp op afstand of telefonisch.
Wenst u daarnaast regiewerk door mij te laten uitvoeren of wilt u een training volgen of organiseren? Dan krijgt u daarop ook 10% korting.

Wilt u uw werk nooit meer moeten onderbreken door netwerk- of computerproblemen? Op Zoka kunt u rekenen. Voor slechts € 1 per werknemer per dag krijgt u een brede ondersteuning voor uw IT. Neem contact met mij op en ontdek wat ik voor u kan betekenen. Indien gewenst kunt u hier alvast zelf een afspraakmoment voorstellen.

Kies uw formule