Bellen over het internet

Als we spreken over bellen over internet denkt u waarschijnlijk op het eerste ogenblik aan Whatsapp, skype, ect.Tijdens dit bericht hebben we het niet over deze online diensten maar over een vervanging van uw huidige telefooncentrale.Waarom zou u kiezen voor een telefooncentrale in de cloud?
  • FlexibelU wenst uw telefooncentrale uit te breiden met enkele gebruikers of net in te krimpen. Geen probleem u betaald vast bedrag per gebruiker
  • Overal beschikbaarU beschikt over meerdere vestigingen?U kan werken met slechts één telefooncentrale voor al uw vestigingen (zelfs in het buitenland).Of u wenst van thuis uit te werken?Al uw medewerkers blijven beschikbaar op hun vertrouwde nummers.U hoeft enkel een stabiele internetverbinding.
  • BereikbaarheidU doet zaken in het buitenland?U kan bellen vanuit uw Belgische vestiging met een buitenlands nummer (zonder meerkost)
Maar wat als het internet uitvalt?Net als bij klassieke telefonie wenst u niet zonder telefoon te zitten. Indien uw internetverbinding een storing heeft zullen de oproepen automatisch overschakelen naar uw gsm toestel. zo blijft u bereikbaar voor uw klanten.Daarnaast is het ook mogelijk om een back-uplijn te installeren zodat u enerzijds kan blijven bellen maar ook uw mails, ect kan beantwoorden. 

Meer weten?

Ontdek wat onze flexibele telefooncentrales voor uw bedrijf kunnen betekenen