Softwareleverancier voor bedrijven

Zoka is gespecialiseerd in alles wat met software te maken heeft, zowel voor lokale toepassingen als in de cloud. Als softwarepartner en softwareleverancier kunnen wij u professioneel advies op maat geven en voor u op zoek gaan naar de beste softwareprogramma’s en -pakketten. Daarna komen wij die ook graag bij u installeren, zodat u snel up and running bent.

Ik ben op zoek naar software voor mijn bedrijf

Dat de softwarenoden voor bedrijven vandaag de dag groot zijn, hoeft niet gezegd. Tegenwoordig bestaan veel bedrijven bijna zo goed als enkel online. Denk maar aan webshops, virtual assistants of digital agencies. Maar ook productiebedrijven en andere dienstverlenende ondernemingen kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet en software.

Een goede IT-partner is dan ook essentieel. Aan de hand van een kennismakingsgesprek en audit analyseer ik uw softwarebehoefte en ga ik voor u op zoek naar de software die u en uw bedrijf vooruit kan helpen. Als menselijke filter selecteer ik de beste oplossingen uit het enorme aanbod.

Bij Zoka kunt u terecht voor:

  • Agendatools
  • Office 365
  • Telefonie (VOIP)
  • Back-upoplossingen
  • CRM-systemen (klantenbeheer- en opvolging)
  • ERP-pakketten (voorraadbeheer en logistiek)
  • Software voor marketing en huisstijl (bijv. centraal beheer van e-mailhandtekeningen)
  • Facturatieprogramma’s
  • Boekhoudingpakketten
  • Kassasoftware

Zoka ondersteunt meerdere softwareprogramma’s, dus daag ons uit. Voor elke vraag bestaat er een softwareoplossing!

Hulp bij keuze van software

Ziet u door het bos de bomen niet meer wanneer u op zoek gaat naar een geschikte softwareoplossing? Weet u niet welke tool u moet kiezen voor uw mails, agenda of voor uw back-ups? uister naar uw wensen en noden en neem de zoektocht van u over. Dankzij mijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in software, vind ik snel de programma’s en toepassingen die u nodig heeft. Waar nodig werkt Zoka samen met vaste partners die elk hun eigen expertise hebben.

Zoka houdt rekening met uw budget en legt de meest geschikte softwaretoepassingen aan u voor. Hierbij houden we rekening met de voor uw bedrijf (return on investment, of ook wel wat de software concreet voor uw bedrijf kan opleveren of hoe deze u tijd of geld kan besparen) en in welke mate de software u kan helpen om efficiënter en sneller te werken. Zo vermijden we dat u te grote kosten maakt voor een programma dat u te weinig oplevert of dat u teleurgesteld bent door mogelijke gebreken die de softwareoplossing voor u heeft. Met Zoka weet u heel goed welke mogelijkheden de geselecteerde software heeft en hoe de tool uw bedrijf vooruit zal helpen.

Ook voor de geschikte hardware, zoals computers, desktops, laptops, smartphones en meer kan ik u trouwens helpen met advies, aankoop en installatie.

Zoka installeert en configureert al uw software

Wanneer we samen bepaald hebben welke software voor u het meest interessant is, moet deze software uiteraard nog geconfigureerd en/of geïnstalleerd worden. Bestaande data moet vaak gemigreerd worden en daar komt toch wel wat bij kijken. Hetzelfde geldt voor het op punt zetten van alle instellingen, denk maar aan het toevoegen van uw huisstijl en het toewijzen van rechten. U hebt er dan ook misschien geen tijd voor of gewoon geen zin in. Laat dit karweitje gerust over aan uw ervaren softwareleverancier, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Voor u het weet, is uw volledig IT-systeem up and running.

Volg een training om met uw nieuwe software te leren werken

Nieuwe software betekent vaak veel nieuwe functies, sneltoetsen en mogelijkheden. Om zo snel mogelijk met uw nieuwe software overweg te kunnen, kunt u Zoka inschakelen voor een softwaretraining. Ik werk me in uw software in, indien dat nog niet het geval is, en kom langs voor een opleiding op maat. Meer informatie over alle softwaretrainingen vindt u hier.

Problemen met mijn software

Ervaart u problemen met uw software? Voor softwareproblemen kunt u ook op Zoka rekenen, ongeacht of deze software al dan niet door Zoka werd aangeraden of geïnstalleerd. Als uw IT-partner weten wij hoe frustrerend problemen met computers, software of hardware kunnen zijn. Daarom kunt u hier een maken met onze helpdesk die inplanbaar is op werkdagen van 9 tot 17 uur overdag en van 19 tot 22 uur ’s avonds.

Een dringende vraag? U kunt mij steeds bereiken via mail (info@zoka.be) of via 051676777.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat Zoka voor u kan betekenen. Indien gewenst kunt u hier alvast zelf een afspraakmoment voorstellen voor een eerste kennismakingsgesprek.