De softwaretrainer voor interne en externe opleidingen

Bram Vervacke van Zoka bouwde van bij het begin van zijn carrière een expertise op en is ondertussen thuis in tal van softwareprogramma’s. Daardoor kan hij bedrijven snel en gestructureerd wegwijs maken in de software die zij zelf gebruiken om sneller en efficiënter te werken. Voor bedrijven kan dat in de vorm van in-house trainingen of opleidingen, of tijdens een opleiding die Zoka zelf organiseert.

 

Voor welke software kan ik een softwaretraining krijgen?

Er zijn weinig softwarepakketten waar Zoka nog niet mee vertrouwd is, maar het kan natuurlijk altijd. Wij zijn steeds bereid ons voor u te verdiepen in uw nieuwe software, zodat we u in mensentaal kunnen uitleggen hoe alles werkt en wat de mogelijkheden zijn.

U kunt onder meer softwaretrainingen aanvragen bij Zoka voor:

  • Office 365
  • Teamleader
  • Robaws
  • Wefact
  • Kassasoftware

In-house opleidingen voor software 

De mogelijkheden van goede software zijn eindeloos. Word productiever en efficiënter dankzij de juiste tools en ontdek alle functies en shortcuts. Zo kunt u het beste uit Office 365 en alle bijhorende programma’s halen.

Opleidingen voor één persoon, per team of voor het volledige personeelsbestand behoren tot de mogelijkheden. Wij stemmen met u af wat het doel van de opleiding is en creëren een softwaretraining op maat.

Eigen software ontwikkeld voor eindklanten?

U hebt zelf maatsoftware laten ontwikkelen voor intern gebruik of om te commercialiseren? Dan staat of valt het succes met de juiste ondersteuning. Uw personeel of eindklanten zullen van u verwachten dat ze duidelijke instructies en gebruiksaanwijzingen krijgen voor de nieuwe software. U kunt hiervoor intern iemand aanstellen, maar dan kan deze persoon zich niet meer op zijn kerntaken focussen wanneer hij voortdurend vragen van gebruikers moet beantwoorden.

Zoka is hiervoor uw geknipte partner. Wij werken ons in de software in en organiseren een in-house training voor uw medewerkers of geven trainingen aan de eindgebruikers van uw softwareproduct. Zo kunt u zich zorgeloos concentreren op uw core business en is iedereen tevreden.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van uw software

Na de aankoop van nieuwe software staat u soms een beetje in de kou, want er is niemand in de buurt om u te helpen bij mogelijke vragen of problemen. Er is dan wel support van de ontwikkelaar, maar u krijgt liever face-to-face uitleg of hulp. Zoka bestudeert uw software tot in de details en helpt u waar nodig. Ontdek dankzij een in-house training bovendien wat u nog niet wist over uw software en gebruik deze zo optimaal mogelijk. Investeren in software moet immers renderen.

Leren werken met een nieuw toestel 

Een nieuw toestel aangeschaft? Of het nu over een computer of tablet gaat, Zoka helpt u graag om het toestel volledig op punt te zetten en alle instellingen op uw voorkeur af te stemmen. In een mum van tijd is uw nieuwe desktop, laptop of tablet gebruiksklaar. Vervolgens zorgen we ervoor dat u perfect weet hoe uw toestel werkt en wat de mogelijkheden zijn.

Op zoek naar een softwaretrainer die u helpt om het beste uit uw software te halen? Ook voor alle vragen over software of hardware kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie