Skip to Content

Waarom updates belangrijk zijn voor de veiligheid van jouw bedrijf

2 september 2024 in
Waarom updates belangrijk zijn voor de veiligheid van jouw bedrijf
Zoka, Bram Vervacke

Computers en apparaten vandaag onmisbaar voor elk bedrijf. Ze moeten echter wel steeds bijgewerkt worden om goed te blijven werken en veilig te zijn. Hier lees je waarom updates zo belangrijk zijn en wat er kan gebeuren als je ze niet doet.

Waarom Zijn Updates Belangrijk?

1. Veiligheid

Updates maken je computer en apparaten (als printers, wifipunten, ect. ) veilig tegen hackers en virussen. Hackers proberen steeds om fouten in programma's te vinden en te misbruiken. Wanneer er een fout wordt ontdekt, maken de makers van de software een update om die fout te herstellen.

2. Beter Werken

Met updates krijg je vaak nieuwe functies en verbeteringen in je programma's. Deze kunnen ervoor zorgen dat je programma's sneller en makkelijker werken.

3. Goed Samenwerken

Nieuwe technologieën worden steeds beter. Als je apparaten en programma's oud zijn, kunnen ze problemen krijgen met nieuwe apparaten of software. Door updates zorg je ervoor dat alles goed blijft samenwerken.

Risico's Als Je Geen Updates Doet

1. Meer Kans op Aanvallen

Als je geen updates doet, kunnen hackers makkelijker je computer of apparaten aanvallen. Dit kan leiden tot problemen met je gegevens en je bedrijf.

2. Slechter Werken

Verouderde software kan langzaam werken en vaak crashen. Dit kan frustrerend zijn en tijd kosten.

3. Problemen met Regels, Wetgeving.

Sommige bedrijven hebben strenge regels voor gegevensbeveiliging. Als je geen updates doet, voldoe je misschien niet aan deze regels en kan je bedrijf een boete krijgen. (denk maar aan GDPR of NIS2)

Hoe Zoka Helpt

Bij Zoka weten we dat het lastig kan zijn om altijd updates bij te houden. Daarom hebben we een oplossing waarmee we ervoor zorgen dat alles automatisch wordt bijgewerkt en veilig blijft zonder je er last van hebt.

1. Automatische Updates

Met onze oplossing beheren we jullie updates en zorgen we dat deze automatisch gedownload en geïnstalleerd worden. Dit zorgt ervoor dat je altijd beschermd bent.

2. Altijd In De Gaten Houden

We houden je systemen altijd in de gaten zodat we problemen snel kunnen oplossen voordat ze een gevaar vormen.

3. Geld Besparen

Door updates en onderhoud van je over te nemen, bespaar je tijd en geld. Ook voorkom je dure problemen door beveiligingslekken en systeemuitval.

Conclusie

Updates zijn heel belangrijk om je computer en apparaten veilig, snel en goed werkend te houden. Bij Zoka zorgen we ervoor dat dit allemaal automatisch gebeurt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. 

Wil je ook dat jouw bedrijf veilig blijft? Maak dan gebruik van onze aanbieding en krijg 30% korting op onze veiligheid en risico analyse tot 15 oktober. #VeiligSeptember30